Mediátor képzés, mediációs képzés

Képzések Budapesten

|
2017. december 4. - 11:55

Mai cikkemben a legismertebb, budapesti képzési lehetőségeket gyűjtöttem össze. A képzést szervező intézményeknek megadom az elérhetőségét, valamint feltüntetem az oktatókat is.

Lege Artis Felnőttképzési Intézmény

A képzés három részből áll: mediátor alapképzés (3 nap/30 óra), haladó mediátór képzés (3 nap/30 óra), valamint szupervízió (1 nap/10 óra). Ezek sikeres elvégzése képessé teszi a résztvevőket a közvetítői eljárás levezetésére, a kölcsönös megoldás kidolgozására, az érzelmek és az indulatok kézben tartására.

Oktatók: Lovas Zsuzsa, Virág András, Papp Tímea

A képzés honlapja: http://www.legeartis.hu/mediatorkepzes.php

Vista Verde Oktatási Központ

Az Igazságügyi Minisztérium által elfogadott képzés, 2×30 órás programból áll. Ennek során a résztvevők önismereti tapasztalattal, kommunikációs technikákkal és pszichológiai ismeretekkel is gazdagodnak. A képzés során mindenki felkészülhet a mediáció módszereinek használatára, megkapja az ehhez szükséges elméleti és gyakorlati oktatást.

Oktatók: dr. Juhász Éva Anna, Kovács Piroska,

A képzés honlapja: http://www.vistaverde.hu/kepzesek/mediator-kepzes.html

Indygo Coaching & Tréning

A képzés megfelelő szakmai alapot ad az egyéni mediátor tevékenység elkezdéséhez, valamint önismereti és konfliktuskezelési fejlődésre biztosít lehetőséget. Az oktatás rendkívül gyakorlatorientált, amit egy összeszokott tréner csapat vezet.

Oktatók: Hevesiné Kratochwill Katalin, Csányi Zsuzsanna, Matkovics István

A képzés honlapja: http://indygo-coaching.hu/kepzesek-2/mediator-kepzes/

Umathum Mediátor Akadémia

Az Akadémia rendszeresen indít gyakorlat és praxis orientált képzéseket, amelyek a Felnőttképzési Akkreditációs Testület és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által akkreditáltak. Az alapozó képzés után a résztvevők eldönthetik, hogy melyik területen folytatják a tanulmányaikat, így könnyen választhatnak az érdeklődésüknek megfelelő irányt.

Oktatók: Dubravecz Gyöngyvér, Derby-Marton Valéria, Kós Mariann

A képzés honlapja: http://www.mediatorakademia.com/

dr. Fellegi & Winkler

Ez a képzés egyedi, mert a két névadó tréner által írt saját anyagon alapul. Az oktatás intenzív és élményalapú, valamint rendkívül gyakorlatorientált. Három részből áll, az alapfokú oktatást (3 nap, 30 óra) a haladó mediátorképzés (3 nap, 30 óra), majd egy saját esettel kapcsolatos szupervízió (1 nap, 10 óra) követi.

Oktatók: dr. Fellegi Borbála, Winkler-Virág András

A képzés honlapja: http://www.mediatoroktatas.hu/

MediátorIskola.hu

Ez pedig az általam létrehozott online mediációs oktatási platform, amelyet ide kattintva ismerhet meg: mediátor képzés >>