Mediátor képzés, mediációs képzés

Képzések vidéken

|
2017. december 4. - 12:00

Mai cikkünkben mindazoknak nyújtunk segítséget, akik vidéken keresnek mediátor képzést. Két oktatási központ lehetőségeinek köszönhetően ma már Győrben, Szegeden, Miskolcon és Pécsen is megszerezhető a mediátor oklevél. Így a vidéken élők számára is elérhető a mediációs képzés, ami mindazok számára remek választás, akik gyorsan kívánnak reagálni a megnövekedett igényre.

Vista Verda Oktatási Központ

A Vista Verde egy budapesti székhelyű oktatási központ, ami rengeteg oktatást és továbbképzést tart. Ezek között találhatjuk a mediációs tréninget, ami az Igazságügyi Minisztérium által elfogadott képzés, és 2×30 órás programból áll.

Ennek során a résztvevők egy új szemlélettel ismerkedhetnek meg, valamint önismereti tapasztalattal, kommunikációs technikákkal és pszichológiai ismeretekkel gazdagodhatnak. A képzés során mindenki felkészülhet a mediáció módszereinek használatára, hiszen megkapja az ehhez szükséges elméleti és gyakorlati oktatást.

A képzés Pécsen és Miskolcon is elérhető.

Oktatók: dr. Juhász Éva Anna, Kovács Piroska

A képzés honlapja: http://www.vistaverde.hu/kepzesek/mediator-kepzes.html

Dr. Juhász Évát személyesen is van módom ismerni, akit nagyon felkészült szakembernek tartok a témában. Így tehát jó szívvel tudom ajánlani a képzéseiket.

Indygo Coaching & Tréning

Az Indygo csapata dinamikus és elhivatott közösség. Céljuk az egyének fejlesztése valamint támogatása, személyes és szakmai vonalon egyaránt. A csapat minden tagja fontosnak tartja a kreatív, a magas színvonalú és az eredményes megoldásokat, éppen ezért mindenki számára tudnak újat mutatni.

Az Indygo képzése megfelelő szakmai alapot ad az egyéni mediátor tevékenység elkezdéséhez. Ennek során a résztvevők betekintést nyerhetnek többek között a testbeszéd, a pszichológia, a kommunikáció tudományába, és az egyes jogi szabályozásokba. Az oktatás rendkívül gyakorlatorientált, amit egy összeszokott, és több mint tíz éves szakmai múlttal rendelkező tréner csapat vezet.

A képzés Győrben és Szegeden is elérhető.

Oktatók: Hevesiné Kratochwill Katalin, Csányi Zsuzsanna, Matkovics István

A képzés honlapja: http://indygo-coaching.hu/kepzesek-2/mediator-kepzes/

Ami jó hír, hogy mindazoknak, akik mediátor képzésen szeretnének részt venni, készítettem egy leírást a képzésekről, amely innen érhető el: mediációs képzés >>